Stomatološka ordinacija „dr Zlopaša“ je sa najdužom tradicijom u bivšoj Jugoslaviji. Ordinacija se bavi implantologijom, estetskm stomatologijom, paradentologijom i ortopedijom vilica.

Doktor Blažo Zlopaša  poznat je kao pionir implantologije u Jugoslaviji, ugrađujući prve implantate  (Telegraf - Blažo Zlopaša), a početak njegovog bavljenja implantologijom –(usađivanje zuba) započinje još u Švajcarskoj.
Nakon dugogodišnjeg rada u Švajcarskoj dr Zlopaša nastavlja uspešnu karijeru u Jugoslaviji otvarajući najmoderniju ordinaciju u to vreme, na dubrovačkoj rivijeri u Cavtatu. Ordinacija zbog kvaliteta usluga stekla je veliki ugled. Ordinacija nije imala javne reklame, već njen ugled formirali su i prenosili pacijenti. Iskustvo i kvalitet rada čini ordinaciju prestižnom. Doktorka Tamara Zlopaša-Jovanović posle desetogodišnjeg rada u SAD(Njujork) u jednoj od najrenomiranijih ordinacnaja na Manhetenu, karijeru nastavlja na Novom Beogradu u Bulevaru dr Zorana Đinđića 211. Doktorka Tamara završila je specijalizaciju iz oralne implantologije na Kolumbija Univerzitetu u Njujorku.


Ordinacija se bavi ugradnjom najkvalitetnijih implantata ( Biohorizonts, Strauman, Nobel Riplace) i estetskom stomatologojom:belenje zuba, izrada metalkeramičkih i bezmetalnih krunica u cirkonijum, stabilizacijom nekonformnih totalnih proteza implantatima, brzim i bezbolnim zahvatom. Izrada totalnih proteza izvodi se posebnom metodologijom.
Lečenje paradentoze i zuba spada u domen rada ordinacije. Ortopediju vilica vodi  profesor Stomatološkog fakulteta dr. Predrag-Peco Nikolić.